понеділок, 1 липня 2019 р.

ОБЛАСНІ ОЛІМПІАДИ З ІНОЗЕМНИХ МОВ 2019
           Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Хмельницької облдержадміністрації від 23 січня 2014 року № 36-но «Про затвердження Положення про олімпіади із загальноосвітніх дисциплін серед  учнів професійно-технічних навчальних закладів», зареєстрованого в Головному управлінні юстиції у Хмельницькій області від 31 січня 2014 року № 3/1925 та наказу Департаменту освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації від 16 січня 2019 року № 24-од «Про організацію проведення обласних олімпіад із загальноосвітніх дисциплін серед учнів  закладів професійної (професійно-технічної) освіти у 2019 році»  12 березня 2019 року на базі ВПУ № 25 м. Хмельницького відбулась обласна олімпіада з іноземної мови, серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти .
              В олімпіаді брали участь 23 учні з 23 професійно-технічних навчальних закладів області. Олімпіада проходила у 2 тури (письмовий, усний).

              Підсумки свідчать про те, що окремі  учасники при виконанні завдань виявили глибокі та міцні знання, уміння та практичні навички, що є результатом наполегливої  та сумлінної праці як учнів, так і викладачів іноземних мов закладів  професійної (професійно-технічної) освіти .


             Кращі результати продемонстрували учні Вищого професійного училища № 25 м. Хмельницького, ДНЗ «Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг», Старокостянтинівського професійного ліцею, Вищого професійного училища № 4 м. Хмельницького,  ДНЗ «Полонський агропромисловий центр професійної освіти»

Немає коментарів:

Дописати коментар