Відкритий урок
на тему: "Здорова їжа"
Викладач: Маргошина Н.В.
Група: 23 Професія: Кухар, кондитер
ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг"
Відкритий урок "Свята та традиції в Україні",22.02.2012 р.
Група: 25
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Свята та традиції в Україні
Відкритий урок "Київ - столиця України. Визначні місця Києва"08.02.2013 р.
Група: Ш-56
професія: "кравець, закрійник"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Київ - столиця України
Презентація. Київ
Київ. Визначні місця.
Відкритий урок "Фрукти та ягоди", 22.01.2013 р.
Група: 25
професія: "кухар, офіцант, бармен"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Фрукти і ягоди
Презентація "Фрукти і ягоди"
До уроку "Фрукти і ягоди"
Відкритий бінарно-інтегрований урок - семінар "Сучасні і традиційні способи теплової обробки....", 19.03.2014 р.
Група: 14
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Горпинич С.О., Садова Н.П.
Урок - семінар "Сучасні і традиційні способи теплової обробки продуктів з використанням інноваційних технологій в українській та світовій кулінарії"
Презентація до уроку
Відкритий бінарно-інтегрований урок: "Асортимент верхнього одягу в сфері модної індустрії. Деталі крою". 19.03.2015 р.
Група: Ш-58
професія: "кравець, закрійник"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Приходько В.В.
Асортимент верхнього одягу...
Презентація до уроку
Асортимент верхнього одягу в сфері модної індустрії. (Короткий відеофільм)
Відкритий бінарно - інтегрований урок "Обслуговування VIP - гостей...", 17.11.2015 р.
Група: 35
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Хомюк Г.І.
Обслуговування VIP - гостей...
Відео - огляд уроку
Група: 32
професія: "Оператор поштового зв'язку. Секретар керівника організації (підприємства, установи) "
Викладач: Ярославська Т.В.
Навчальний заклад: Хмельницький професійний ліцей електроніки
на тему: "Здорова їжа"
Викладач: Маргошина Н.В.
Група: 23 Професія: Кухар, кондитер
ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг"
Відкритий урок "Свята та традиції в Україні",22.02.2012 р.
Група: 25
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Свята та традиції в Україні
Відкритий урок "Київ - столиця України. Визначні місця Києва"08.02.2013 р.
Група: Ш-56
професія: "кравець, закрійник"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Київ - столиця України
Презентація. Київ
Київ. Визначні місця.
Відкритий урок "Фрукти та ягоди", 22.01.2013 р.
Група: 25
професія: "кухар, офіцант, бармен"
Викладач: Матвєйцева І.В.
Фрукти і ягоди
Презентація "Фрукти і ягоди"
До уроку "Фрукти і ягоди"
Відкритий бінарно-інтегрований урок - семінар "Сучасні і традиційні способи теплової обробки....", 19.03.2014 р.
Група: 14
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Горпинич С.О., Садова Н.П.
Урок - семінар "Сучасні і традиційні способи теплової обробки продуктів з використанням інноваційних технологій в українській та світовій кулінарії"
Презентація до уроку
Відкритий бінарно-інтегрований урок: "Асортимент верхнього одягу в сфері модної індустрії. Деталі крою". 19.03.2015 р.
Група: Ш-58
професія: "кравець, закрійник"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Приходько В.В.
Асортимент верхнього одягу...
Презентація до уроку
Асортимент верхнього одягу в сфері модної індустрії. (Короткий відеофільм)
Відкритий бінарно - інтегрований урок "Обслуговування VIP - гостей...", 17.11.2015 р.
Група: 35
професія: "кухар, офіціант, бармен"
Викладачі: Матвєйцева І.В., Хомюк Г.І.
Обслуговування VIP - гостей...
Відео - огляд уроку
Відкритий урок "Прибуття в країну. Аеропорт, митний та паспортний контроль"
15.12.2015р.Група: 32
професія: "Оператор поштового зв'язку. Секретар керівника організації (підприємства, установи) "
Викладач: Ярославська Т.В.
Навчальний заклад: Хмельницький професійний ліцей електроніки
Відкритий урок "Подорож
по Великобританії. Пам`ятки архітектури»
Дата поведення: 19.05.2016 р.
Викладач: Н.М. Максімова
Навчальний заклад: Вище професійне
училище №36 с.Балин
Відкритий урок "Моя майбутня
професія»
Дата поведення: 29.09.2016 р.
Викладач: А.С. Здрачук, , Н.М. Чугай
Навчальний заклад: Шепетівський професійний
ліцей, Івано-Франківське вище училище
№21
Немає коментарів:
Дописати коментар