четвер, 8 червня 2017 р.

ПІДВЕДЕНО ПІДСУМКИ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ  ЗНАВЦІВ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ «МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ»
Відповідно до наказу директора Департаменту освіти Хмельницької облдержадміністрації від 25 січня 2017 року № 29-од «Про організацію проведення обласного конкурсу знавців іноземної мови «Моя професія – моє майбутнє», плану роботи Науково-методичного центру професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації  інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, з метою виявлення творчих здібностей учнів, залучення їх до творчої праці, виявлення кращого досвіду науково-практичної й експериментальної діяльності учнів і підтримки обдарованої молоді в системі професійно-технічної освіти
         Перед учасниками ставилось завдання відзняти відеоролик на тему: «Практика використання професійної термінології у практичній частині навчання» іноземною мовою та тривалістю не менше 5 хвилин.
         У конкурсі брали участь  20 професійно-технічних навчальних закладів області. Підсумки свідчать про те, що окремі учасники при виконанні завдань виявили глибокі та міцні знання, уміння та практичні навички, показали високі творчі здібності, що є результатом наполегливої та сумлінної праці як учнів, так і викладачів іноземних мов професійно-технічних навчальних закладів.

Кращі матеріали підготували учні Шепетівського професійного ліцею (диплом І ступеня), Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького (диплом ІІ ступеня), ДНЗ «Подільський центр професійно-технічної освіти» (диплом ІІ ступеня), ДНЗ «Волочиський  промислово-аграрний професійний ліцей» (диплом ІІІ ступеня), ДНЗ  «Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» (диплом ІІІ ступеня),  Вищого професійного училища №4 м.Хмельницького (диплом ІІІ ступеня). Матеріали конкурсу можна переглянути у рубриці "Конкурс "Моя професія - моє майбутнє"
 Кращими у номінаціях відзначені роботи учнів ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг" та Старокостянтинівського професійного ліцею.
Членами журі конкурсу було зауважено те, що учням професійно-технічних навчальних закладів слід звернути увагу на морфологічні, синтаксичні помилки, вживання епітетів, порівнянь, різноманітність вживаних структур, ідеоматичних зворотів під час виконання творчих робіт, порядок слів у реченнях, вживання часових форм і артиклів.

Немає коментарів:

Дописати коментар