вівторок, 5 березня 2019 р.

НАВЧАЛЬНИЙ СЕМІНАР ВИКЛАДАЧІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ
 28 лютого 2019 року в рамках роботи обласної фахової секції викладачів іноземних мов відбувся навчальний семінар  на тему  «Підвищення рівня іншомовної мовленнєвої компетентності учнів шляхом розвитку усного мовлення»
 У заході взяли участь  18 викладачів з 23 ПТНЗ області.

 Шевчук Л.І., директор Науково-методичного центру професійно- технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області, відкрила семінар та зосередила увагу на важливості вивчення іноземних мов не лише  учнями ЗПО області , а й викладачами та майстрами виробничого навчання.
  У рамках роботи семінару О.М. Заєць, викладач  ДНЗ « Вище професійне училище №11 м. Хмельницького» поділилась досвідом з розвитку творчої активності і самостійності учнів на уроках іноземної мови з використанням інтерактивних технологій навчання.  Та презентувала  фрагмент відкритого уроку на тему «Різноманітність професій. Професії мого навчального закладу. Слова-професіоналізми»

О.М. Половинкіна, викладач Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького розкрила питання щодо застосування групового методу навчання при вивченні іноземної мови, а також презентувала відео фрагменти виховного заходу на тему «День святого Миколая»

 Л.С. Погребняк, методист лабораторії загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО ПК у Хмельницькій області доповіла про методи підвищення рівня іншомовної мовленнєвої компетентності учнів.

 Надією Приступою, директором Cambridge Club було розкрито питання щодо сертифікації викладачів іноземних мов за допомогою професійних тестів ТКТ. А також Ольгою Лисенко, тренером Cambridge Club був проведений тренінг щодо проходження тестів ТКТ.

Всі учасники семінару отримали сертифікат учасника тренінгу від Cambridge Club і два викладачі отримали подарунковий сертифікат на безкоштовне проходження одного навчального вебінару від Cambridge Club.



Немає коментарів:

Дописати коментар