четвер, 30 березня 2017 р.

ОБЛАСНІ ОЛІМПІАДИ З ІНОЗЕМНИХ МОВ

 Науково-методичним центром професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області 22 березня 2017 року на базі Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького проведено обласну олімпіаду з іноземної (англійської)  мови серед учнів професійно-технічних навчальних закладів.
В олімпіаді брали участь 23 учні із 23 професійно-технічних навчальних закладів області. Олімпіада проходила у два тури (письмовий, усний)

Підсумки свідчать про те, що окремі  учасники при виконанні завдань виявили глибокі та міцні знання, уміння та практичні навички, що є результатом наполегливої  та сумлінної праці як учнів, так і викладачів професійно-технічних навчальних закладів.
Кращі показники рівня знань з іноземної мови показали учні Вищого професійного училища №25 м. Хмельницького,  Старокостянтинівського професійного ліцею, Хмельницького професійного ліцею,  Вищого професійного училища №4 м. Хмельницького, Державного навчального закладу «Подільський центр професійно-технічної освіти», Вищого професійного училища №36 с. Балин.

Немає коментарів:

Дописати коментар